Drenten in Groningen aangehouden

PROVINCIE - De politie in Groningen heeft vrijdagnacht in totaal drie Drenten aangehouden voor belediging, openbare dronkenschap en drugsbezit.
Twee Assenaren van 27 en 30 jaar werden aangehouden, nadat agenten het tweetal tot twee keer toe had moeten wegsturen omdat ze in portieken bleven hangen. Bij de tweede keer vroeg de politie de 30-jarige Assenaar om identificatie omdat hij duidelijk dronken was, maar die kon hij niet tonen. Bij aanhouding bleek hij tien XTC-pillen in bezit te hebben. Zijn 27-jarige maat was het niet eens met de aanhouding en schold de agenten uit. Hij werd daarop ook aangehouden voor belediging. Een 33-jarige man uit Roden werd in totaal twee keer aangehouden. De eerste keer omdat hij zich vervelend gedroeg voor een café. De tweede keer stond hij net weer buiten het politiebureau en beledigde hij twee agenten. Toen hij opnieuw werd aangehouden schopte hij een agent. Daarop mocht hij de rest van de nacht in een politiecel doorbrengen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl