WKE door in strijd om KNVB-beker

VOETBAL - WKE uit Emmen gaat door naar de volgende ronde van de KNVB-beker. Woensdagavond versloeg de ploeg in Emmen GVVV uit Veenendaal met 6-1.
De wedstrijd begon dramatisch met een zware blessure voor GVVV-speler Roy Terschegget. In een kopduel in de eerste minuut van de wedstrijd raakte de oud-prof van De Graafschap gewond aan zijn hoofd. Tersschegget is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht, daar bleek dat hij een zware hersenschudding heeft opgelopen.
In de eerste helft kwam WKE uit op een 3-0 voorsprong door doelpunten van Anton Jongsma, Berend Oosting en Robert Fik. Aan het begin van de tweede helft wist GVVV iets terug te doen. Dennis van Meegdenburg maakte de 3-1. Pas in de laatste vijftien minuten van de wedstrijd kwam WKE weer tot scoren. Invaller Jan Hooiveld, Peter van der Sloot en Martijn Doldersum wisten elk een doelpunt te maken en zij brachten de eindstand op 6-1.
(foto: Bennie Wolbers)

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl