Relletje tussen WKE en GVVV

VOETBAL - Na afloop van de met 6-1gewonnen KNVB-bekerwedstrijd van WKE tegen GVVV is er een relletje tussen beide clubs ontstaan.
Het relletje dat zich toespitst op de websites van beide hoofdklassers. Aanleiding is het - volgens GVVV - harde spel van de Emmenaren. De reactie op de site is WKE duidelijk in het verkeerde keelgat geschoten.
Volgens de website van de ploeg uit het Gelderse Veenendaal liet WKE zien dat voetbal soms oorlog is. Zo staat er onder andere te te lezen: "WKE heeft op ondubbelzinnige wijze wraak genomen voor de nederlaag (1-0) die de "kampers" uit Emmen vorig jaar in Veenendaal tegen GVVV leden." Verder: "Betonblok Martijn Doldersum beging een schaamteloze overtreding op Roy Terschegget, waarbij Roy geen schijn van kans had om de aanslag te ontwijken" en "Vechtvoetbal, pure aanslagen en intimidatie waren de middelen die WKE woensdagavond aangreep om GVVV naar een kansloze 6-1 nederlaag te spelen."
Bert Oldenburger, huisverslaggever van WKE, reageerde furieus op alle aantijgingen en schreef een reactie voor op de WKE-site. Daarin stond onder andere het volgende te lezen: "Het is juist dat Roy Terschegget ernstig geblesseerd raakte in een duel met Martijn Doldersum. Ook ontken ik niet dat Martijn Doldersum een betonblok is, maar dat er van een overtreding sprake zou zijn is onjuist" en "verder gebruikt de redactie van de website van GVVV nogal op denigrerende wijze de naam "Kampers". Wij zouden ook tegen GVVV-ers kunnen zeggen,die koksen, maar dat zullen wij niet doen. Wij hebben van huis uit meegekregen dat je niet moet schelden, ook niet als de teleurstelling groot is."
Zie website GVVV: www.gvvv.nl
zie reactie WKE: www.vv-wke.nl

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl