Streuer naar zevende plaats in IDM-wedstrijd

d2bf00cbb868828ac1257788004e4b00_wpicture1_1.jpg
d2bf00cbb868828ac1257788004e4b00_wpicture1_1.jpg
MOTORSPORT - Bennie Streuer met passagier Kees Endeveld zijn zondag als zevende geëindigd tijdens de IDM-wedstrijd op het TT-circuit in Assen. Het duo uit Grolloo had zich als negende gekwalificeerd.
Vanaf pole wist Toni Finsterbusch van start tot finish de leiding in de 125cc race te behouden. Achter de KTM rijder wist Marvin Fritz de tweede plaats te pakken voor Luca Grünwald. Ernst Dubbink pakte een tiende plaats. Naast Dubbink wist ook Roy Pouw uit Kerkenveld punten te pakken door als 15e de finish te passeren.
In een door lichte regen tot tien ronden ingekorte tweede IDM Superbike race wist BMW rijder Barry Veneman de winst te pakken na een spannend duel met Honda rijders Matej Smrz en Max Neukirchner.
Dankzij een riante voorsprong in het eerst deel van de in twee delen verreden race wist Raymond Schouten de overwinning te pakken in deze zevende wedstrijd voor het Internationale Deutsche Motorradmeistershaft (IDM) Supersport op het TT circuit. Michael Ranseder werd tweede voor Damian Cudlin. Ronald ter Braake uit Nijeveen werd negentiende.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.