Handballers E&O na rust simpel langs Swift

HANDBAL - De handballers van E&O hebben de eerste wedstrijd van het seizoen gewonnen.
Voor eigen publiek walste de ploeg van de nieuwe trainer Arthur Langendijk - dankzij een sterke tweede helft - met 27-16 over het gepromoveerde Swift uit Arnhem heen.
Voor rust was het spel van de Emmenaren niet goed. De ploeg oogde gespannen en onzeker, met een ruststand van 11-10 als logisch gevolg. In het tweede bedrijf gooide E&O alle schroom van zich af. Binnen no time stond het 16-10 en was het verschil gemaakt. Onder aanvoering van Erik Huizing (die twaalf keer scoorde) en doelman Johan Bos (goed voor twaalf stops) liep de de verliezend finalist van vorig seizoen - onder het toeziend oog van oud trainer Peter Portengen - uit naar uiteindelijk dus 27-16.
(foto's: Bennie Wolbers)