Zure nederlaag Hurry Up

HANDBAL - Hurry Up is het seizoen zaterdag begonnen met een zure 28-26 nederlaag op bezoek bij Loreal in Venlo.
Vijf minuten voor het eindsignaal stonden de Zwartmeerders nog met drie doelpunten verschil voor, maar uiteindelijk ging de thuisploeg met de winst aan de haal.
Hurry Up dicteerde driekwart van de wedstrijd; het speelde beter en stond steeds met een aantal doelpunten verschil op voorsprong. Maar toen de spelers de winst konden ruiken ging het mis: Hurry Up kon in de slotfase de rust niet bewaren en liet Loreal alsnog langszij komen.
Topscorer bij Hurry Up was Ronald Suelmann (11). Hurry Up krijgt volgende week de kans de zure smaak weg te spoelen in de thuiswedstrijd tegen Quintus.