Tips overval juwelier Emmen

EMMEN - De politie heeft dinsdagavond na het tv-programma Opsporing Verzocht 25 tips gekregen over een gewapende overval op juwelier Majkowski in Emmen.
De zaak werd 27 februari overvallen door twee mannen. Ze bedreigden het personeel met een vuurwapen en gingen er met geld en sieraden vandoor. De overval duurde enkele minuten. Er raakte niemand gewond. De daders gaan er na de overval met een gevulde grote zwarte sporttas vandoor in de richting van de parkeerplaats naast Majkowski.
De politie weet niet hoe ze verder zijn weggegaan maar vrij waarschijnlijk is dit met een auto geweest. Er zijn namelijk op een parkeerplaats vlakbij outletcentrum Bataviastad in Lelystad spullen van de overval teruggevonden en dat is ruim 100 kilometer verderop. Het heeft er dus alle schijn van dat de daders na Emmen zijn doorgereden naar Lelystad. In de uitzending waren beelden te zien van een bewakingscamera van zowel de overval als een eerder verkennend bezoek van de mannen 'als klant'.
De politie spreekt van zeer bruikbare tips. Één van de tipgevers heeft zelfs de naam van de vermoedelijke dader genoemd.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl