WKE morst punten bij Rigstersbleek

VOETBAL - WKE is er zondagmiddag tegen debutant Rigtersbleek niet in geslaagd om de volle buit te pakken. De ploeg van trainer-coach Alami Ahannach kwam in Enschede niet verder dan 2-2 .
De Emmenaren werden in de eerste dertig minuten afgetroefd tegen een fris spelend Rigtersbleek. Op de 1-0 ruststand viel dan ook weinig af te dingen. Na rust was WKE duidelijk beter bij de les en via Berend Oosting en Jan Hooiveld namen de bezoekers een 1-2 voorsprong. Maar vlak voor tijd kwam Rigtersbleek toch nog op 2-2 en dat was gezien het beeld van de wedstrijd terecht.