Drenthe op '50PlusBeurs'

UTRECHT - Drenthe presenteert zich nadrukkelijk als de vakantieprovincie van Nederland op de 18de editie van de 50PlusBeurs, die van woensdag tot en met zondag wordt gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht.
In de toeristische Drenthestand worden de 50-plussers uitgebreid voorgelicht over de mogelijkheden van korte en lange vakanties. Ook wordt 'de Smaakbrochure' gepresenteerd. In de brochure zijn portretten opgenomen van enkele producenten van kwalitatief hoogwaardige streekproducten en van enkele horecaondernemers, die in hun restaurants gepassioneerd met streekproducten werken en rechtstreekse contacten hebben met producenten in hun omgeving.
De 50PlusBeurs is, met ruim 98.000 bezoekers, 's werelds grootste evenement voor actieve 50-plussers en biedt 50.000 vierkante meter informatie, amusement en voordeel. Met ruim 600 stands in 6 beurshallen met workshops, lezingen en presentaties op het gebied van vakantie, lifestyle, welzijn, vrije tijd en wonen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl