FC Emmen onderuit tegen Helmond Sport

VOETBAL - FC Emmen heeft met 1-3 verloren van Helmond Sport. Het enige doelpunt voor de thuisploeg Tjarron Chery na een half uur spelen.
De Brabanders scoorden de gelijkmaker en de 1-2 binnen twee minuten in de tweede helft. In de blessuretijd maakte Andrade de 1-3.
De ploeg van Azing Griever speelde een groot deel van de wedstrijd goed, maar vergat verschillende kansen af te maken. Zo was doelpuntenmaker Chery dichtbij zijn tweede van de avond maar hij scoorde niet. Vlak daarna was het FC Emmen-keeper Zeinstra die twee keer kort achter elkaar niet sterk optrad met twee doelpunten voor Helmond Sport tot gevolg.
Nadat Guus de Vries aan de kant van FC Emmen in de 78ste minuut rood had gekregen, kon Helmond Sport het in de blessuretijd helemaal afmaken.
FC Emmen heeft na zes competitieduels vier punten. De ploeg kan zich nu gaan opmaken voor het bekerduel tegen Heerenveen. Komende dinsdag is de aftrap om 20.45 uur in Emmen.