MSC wint uitduel tegen WKE

VOETBAL - Het Meppeler MSC heeft zondagmiddag het uitduel tegen WKE met 1-2 gewonnen.
In de 28ste minuut moest WKE met tien man verder, nadat Robert Fik met een rode kaart van het veld werd weggezonden. Fik haalde de doorgebroken MSC-aanvaller Stefan Bollen neer.
Ondanks de numerieke minderheid kwamen de Emmenaren op slag van rust via een kopgoal van Martijn Doldersum op een 1-0 voorsprong. In de 66ste minuut viel de verdiende gelijkmaker. Stefan Koppers was met het hoofd doeltreffend. Lange tijd bleef het 1-1, maar in de 90ste minuut scoorde Stefan Bollen via een schitterende aanval de 1-2. MSC moest het doen zonder topscoorder Jos Fidom (foto). Hij raakte maandag geblesseerd aan de enkelbanden bij een zaalvoetbalwedstrijd. Fidom is door zijn club verboden weer in de zaal te spelen.