Eerste nederlaag HZVV

Andre Blom trainer HZVV.mp3
VOETBAL - HZVV heeft zaterdag zijn eerste nederlaag van het seizoen geleden. In eigen huis was PKC '83 uit Groningen met 1-0 te sterk.
De bezoekers kregen in de eerste helft veel grote kansen, waarvan er een benut werd. In de 38ste minuut schoot Marcel Pannekoek raak voor de Groningers. In de tweede helft stond de organisatie van de Hoogeveners een stuk beter en werden er bijna geen kansen meer weggegeven. Toen PKC-speler Martijn Kamps in de 75ste minuut na zijn tweede gele kaart het veld moest verlaten ging HZVV op zoek naar de gelijkmaker, maar uiteindelijk waren de Hoogeveners niet goed genoeg om PKC van de overwinning af te houden.