Görtz vervangt Zimmerman bij FC Emmen

VOETBAL - FC Emmen kan in de uitwedstrijd tegen FC Den Bosch naar alle waarschijnlijkheid niet beschikken over Eldridge Rojer.
De snelle vleugelaanvaller, die vorige week de enige treffer voor Emmen maakte in Almere, kampt sinds woensdag met griep en trainde de afgelopen twee dagen ook niet mee. Angelo Zimmerman is naar aanleiding van zijn rode kaart van vorige week geschorst voor één duel en zit in Den Bosch dus op de tribune. Kevin Görtz, die vorige week na maandenlang blessureleed zijn rentree maakte, begint als centrale verdediger in de basis.
Azing Griever houdt met Rojer nog een slag om de arm. "Ik heb hem woensdag naar huis gestuurd, maar we zullen vrijdag afwachten hoe hij er voor staat en dan zal ik ook een beslissing nemen over de verdere invulling van het team." De kans lijkt echter groot dat Guus de Vries - na zijn schorsing - terugkeert als linksback, Marcel Piesche als rechtsback begint en dat op het middenveld een plek wordt ingeruimd voor Johnny de Vries. "Maar dat beslis ik pas in de loop van vrijdag", laat Griever weten.
"Ik denk dat ik mijn doelstelling over de manier van spelen enigszins moet aanpassen", vervolgt Griever. "We kunnen tegen Den Bosch niet vol op de aanval gaan spelen en het is ook gebleken dat we niet echt op de nul kunnen spelen." De kans is dan ook groot dat Emmen wat behoudender voor de dag zal komen tegen de huidige nummer 8 van de Jupiler League. "Complimenten over ons spel zijn leuk, maar het gaat om de punten", besluit Griever.
De wedstrijd tussen Den Bosch en Emmen begint om 20.00 uur en is zoals gewoonlijk weer LIVE te volgen op Radio Drenthe en ook op internet en twitter.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl