Dames E&O halen eerste punt

HANDBAL - De dames van E&O hebben zaterdagavond hun eerste punt van het seizoen gehaald. In Breezand speelde de ploeg met 26-26 gelijk tegen Kiddy World SEW.
De Emmenaren hadden op een zware avond gerekend en waren op voorhand blij geweest met een punt. Toch was de ploeg na afloop niet helemaal tevreden, omdat een overwinning er ook in had gezeten. E&O speelde een goede eerste helft en kon aardig meekomen met de tegenstander. Bij rust stond het 12-11. In de tweede helft liep E&O uit. Met nog 10 minuten te spelen stond het 18-25 in het voordeel van de Emmer handbalsters, maar in de slotfase zaten de speelsters er doorheen en konden ze niet voorkomen dat de thuisploeg langszij kwam. Thorey Rosa Stefansdottir was topscorer met 7 treffers.
(Foto: Thorey Rosa Stefansdottir)