E&O en Limburg Lions in evenwicht

HANDBAL - De handbalheren van E&O hebben zaterdagavond in een heerlijke pot handbal met 26-26 gelijkgespeeld tegen de Limburg Lions. De ruststand was 12-15.
In de eerste helft, bij een 10-13 stand en nog 5 minuten op de klok, was er een opmerkelijk moment. Voor E&O kwam Jan Gerald Mulder in het veld, de speler die na de eerste wedstrijd van dit seizoen afscheid van het professionele handbal had genomen. Door een groot aantal blessures bij de Emmenaren werd hij echter toch weer opgeroepen, en niet zonder resultaat. Mulder kwam in de wedstrijd tegen de Lions tot 5 treffers.
Topscorer aan de kant van E&O was cirkelspeler Leon van Schie, onlangs uitgeroepen tot cirkelspeler van het seizoen 2009/2010, met 6 goals. Man van de wedstrijd was middenopbouwer Joeri Verjans, vorig seizoen nog in dienst van E&O, met 9 doelpunten. Het gelijke spel was een goede afspiegeling van de wedstrijd.