Eerste nederlaag MSC

MSC-verdediger Menno van Dam.mp3
VOETBAL - MSC leed zondag zijn eerste nederlaag van het seizoen in de hoofdklasse C. Het Leeuwarder FVC was de Meppelers met 2-3 de baas.
Na 23 minuten was het Yves Heskamp die MSC op voorsprong bracht. Tien minuten later kwam FVC op gelijke hoogte door een benutte strafschop van Claudio Tavares. In de tweede helft viel MSC terug en in de 60ste minuut was het Sander Seinstra die de Leeuwarders op voorsprong bracht. Daarna leek MSC wakker te worden. Dennis van den Driessche maakte de 2-2, maar in plaats van de winst te pakken legde FVC de Meppeler defensie in de luren en besliste invaller Stefan Geertsma de wedstrijd.