Geschokte reacties op overlijden Antonie Kamerling

Theaterdirecteur Mieke Kluivers van De Muzeval in Emmen.mp3
ASSEN - Geschokte reacties in Drenthe op het overlijden van acteur, zanger en musicalster Antonie Kamerling. Hij heeft woensdag zelfmoord gepleegd.
Kamerling zou in februari met de musical Herinnert u zich deze nog?! gaan toeren in onder meer Emmen en Hoogeveen.
Theaterdirecteur Mieke Kluivers van De Muzeval in Emmen hoorde het trieste nieuws donderdagmorgen. Zij kent Kamerling van de musical Turks Fruit waarmee hij in het seizoen 2005-2006 in De Muzeval stond. Dat maakte veel indruk op directeur Kluivers. Zij heeft contact gehad met het impressariaat van Antonie Kamerling. Volgende week maakt dit bekend hoe het met de Herinnert u zich deze nog?! verder gaat.
Directeur Diederik van Leeuwen van de Tamboer heeft groot respect voor de acteur en denkt dat de impact van zijn overlijden in het hele vakgebied gevoeld zal worden.
Ook Bert Heerink is zeer aangeslagen door het overlijden van Kamerling. Hij werkte in 2007 en 2008 met hem samen in een programma van het Noord Nederlands Orkest.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl