Succes Drentse judoka's

JUDO - Drie Drentse judoka's hebben zich geplaatst voor het Nederlands kampioenschap, dat in november wordt gehouden in Rotterdam.
Tijdens plaatsingswedstrijden in Eindhoven was er bij de dames een ereplaats voor Natasja Meijer en bij de mannen was er succes voor Albert Jan Greidanus en Joost van Dorsen.
Natasja Meijer uit Nieuwlande, lid van sportschool Jacob Vos uit Klazienaveen, won alle partijen in de gewichtsklase tot 69 kilogram. Daardoor mag zij deelnemen aan de nationale titelstrijd op zaterdag 27 november in Rotterdam. Haar overwinning is opmerkelijk want ze beviel tien maanden geleden van haar tweede kind en had in verband met haar zwangerschappen de afgelopen twee jaar niet deelgenomen aan wedstrijden.
Ook bij de heren was er succes. De beide Hoogeveners Albert Jan Greidanus en Joost van Dorsen, uitkomend voor sportschool Martijn Dijkman uit Groningen, werden respectievelijk derde en vijfde in de gewichtsklasse tot 100 kilogram. Zij hebben zich daarmee geplaatst voor de nationale titelstrijd op zaterdag 6 november in Rotterdam.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl