Zwaarbevochten punt WKE

VOETBAL - WKE heeft vanmiddag in het Gelderse Babberich een zwaarbevochten puntje uit het vuur gesleept.
In een wedstrijd op het scherpst van de snede, met liefst dertien gele kaarten, werd het uiteindelijk 1-1.
En daarmee mocht WKE de handen dicht knijpen, want de ploeg van Alami Ahannach stelde pas vier minuten in blessuretijd via Martijn Doldersum het puntje veilig.
De thuisploeg kwam in de 64e minuut uit een benutte strafschop van Jesper Stoors op 1-0. Vervolgens gooiden de Emmenaren alles op de aanval, maar konden pas diep in blessuretijd juichen toen aanvoerder Doldersum in een klutssituatie de Babberich-doelman verschalkte.
Steven Gobel moest in de 70e minuut met twee keer geel het veld verlaten. Even daarvoor was een speler van Babberich hetzelfde lot overkomen.