Alcides troeft NEC in slotfase af

Aanvoerder Eric Jan Lijzen.mp3
VOETBAL - Alcides heeft zondagmiddag op de valreep een 1-0 zege geboekt op NEC uit Nijmegen. In de eerste helft waren er kansen te noteren voor beide ploegen.
Jeroen Fühler en Jeffrey Groeneveld troffen beiden de lat, Mimoun Eloisghiri zette daar namesn NEC een schot op de kruising tegenover. Het leverde voor rust aan beide kanten echter geen goals op.
Na de rust werd de wedstrijd slechter en harder. De NEC-spelers Danes en Camelia kregen beide twee gele kaarten en konden dus met rood het veld verlaten. Met deze numerieke meerderheid wisten de Meppelers aanvankelijk geen raad en bleef het lang 0-0. Toch ging Alcides er nog met de overwinning van door. Vier minuten in blessuretijd wist Jeroen Fühler vanuit een corner te scoren.