Interesse voor Dierenpark Emmen van eigenaar Beekse Bergen

EMMEN - Exploitant Libéma van onder meer Safaripark Beekse Bergen heeft interesse getoond in de activiteiten van het Dierenpark Emmen. Dit meldt persbureau ANP.
De directie van Libéma heeft daarover woensdag kort contact gehad met het verlieslijdende park. Dat heeft een woordvoerder van Libema bekend gemaakt. Deze week werd bekend dat Dierenpark Emmen op een faillissement afstevent. Het park moet fors reorganiseren.
Directeur Frankwin van Beers van Dierenpark Emmen ontkent dat er recent contact is geweest met Libéma. Wel heeft er in juli een gesprek plaatsgevonden - op initiatief van het Dierenpark - over deelname in het nieuwe park, maar daarna heeft van Beers niets meer van Libéma gehoord en niemand meer gesproken.
Van Beers zegt wel dat hij contact heeft met meerdere partijen, die zich zelf hebben gemeld of zijn benaderd. Hij wil niet zeggen wie dat zijn, maar daarbij is niet de Franse eigenaar van het Dolfinarium in Harderwijk, de firma Grévin et Compagnie. ook die naam viel al eens in de wandelgangen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl