Ziekenboeg FC Emmen loopt leeg

VOETBAL - De ziekenboeg van Fc Emmen loopt langzaam leeg.
Tijdens de oefenwedstrijd van de Emmenaren tegen de Duitse Oberliga club SV Meppen kregen Sander Fischer en Kay Velda voor het eerst sinds lange tijd weer speelminuten.
Centrale verdediger Sander Fischer raakte op de tweede competitiedag tegen Cambuur Leeuwarden geblesseerd aan zijn knie. Na een revalidatieperiode van negen weken speelde hij de volle negentig minuten. Hij ondervond geen hinder van zijn knie en is weer wedstrijdfit.
Ook Kay Velda is op de weg terug. Velda kwam aan het begin van dit seizoen over van de beloften van PSV. Tijdens de voorbereiding raakte hij echter geblesseerd aan zijn knie en heeft dus nog geen officiele wedstrijd voor Fc Emmen kunnen spelen. Hij speelde ruim een uur mee in de oefenwedstrijd en lijkt op korte termijn weer volledig inzetbaar.
De oefenwedstrijd tegen SV Meppen eindigde in 1-1. Het doelpunt van Fc Emmen werd gemaakt door Kay Velda. Vrijdagavond speelt Fc Emmen voor de competitie thuis tegen RBC Roosendaal.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl