Charles van Santvoord weg bij Marketing Drenthe

ASSEN - Directeur Charles van Santvoord van Marketing Drenthe gaat daar per direct weg; hij wil weer voor zichzelf beginnen in de marketing.
Van Santvoord werd in september 2008 aangesteld als nieuwe directeur van Marketing Drenthe en sindsdien heeft de stichting veel succes behaald. De ex-directeur vond het dan ook een moeilijke beslissing, maar uiteindelijk koos hij voor "waar word ik gelukkig van". Volgens Van Santvoord moest hij bij Marketing Drenthe zich te veel met bijzaken als administratie en processen bezighouden. "Mijn kracht ligt in marketing activiteiten en daar kwam ik te weinig aan toe". Van Santvoord werkte voor hij directeur werd bij Marketing Drenthe als zelfstandige in de marketing en dat gaat hij nu weer doen.
Het toeval wil dat de Raad van Toezicht van Marketing Drenthe al een kandidaat-directeur op het oog heeft. Maar omdat de gesprekken nog niet rond zijn, wil Van Santvoord niets kwijt over zijn beoogd opvolger. Wel is duidelijk dat als alles rond komt, de nieuwe directeur snel kan beginnen. Van Santvoord had daarom vrijdag al zijn laatste werkdag bij Marketing Drenthe.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl