Nieuw bod op merkrechten Kip Caravans

1e8bd7e5de19dc2bc12577cf0045de3e_wpicture1_1.jpg
1e8bd7e5de19dc2bc12577cf0045de3e_wpicture1_1.jpg
HOOGEVEEN - Het investeringsbedrijf PPF in Heerenveen besluit in de loop van dinsdag of men alsnog de merkrechten van onder andere Kip Caravans wil verkopen.
PPF heeft tot dusver afwijzend gereageerd op biedingen van curator Jeroen Reiziger.
Reiziger heeft dinsdagochtend PPF een nieuw onbekend voorstel gedaan. Mocht de curator ditmaal wel een accoord bereiken, dan is de weg vrij voor een overname van het failliete Hoogeveense bedrijf Kip Caravans door de firma Boedelbak uit Hoofddorp. Aanhangwagen-verhuurder Boedelbak heeft al een accoord met de curator over overname van het bedrijf en heeft ook een deal gesloten met de gemeente Hoogeveen over de koop van gebouwen en grond.
Mocht PPF het bod op de rechten van de merken Kip, Avento, Chateau, Homestar en Beijerland afwijzen, omdat men zelf met de Groningse investeerder MEZA 9 een eigen overnamekandidaat achter de hand heeft, dan begint het hele spel weer overnieuw en zal de curator vermoedelijk een nieuwe biedingsronde houden.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl