Sanne Hoekstra terug bij dames E&O

HANDBAL - Sanne Hoekstra is weer volledig beschikbaar voor haar team E&O. Na een afwezigheid van vijf maanden speelt ze weer mee in de competitiewedstrijd tegen de HandbalAcademie.
De 18-jarige Hoekstra raakte in juni geblesseerd aan haar knie tijdens een landenwedstrijd van Jong Oranje in Zweden. Na een periode van intensieve behandeling en revalidatie speelde ze vorige week voor het eerst weer een aantal minuten mee in de wedstrijd tegen Hellas. En dat ging zo goed dat ze weer volledig inzetbaar is voor de thuiswedstrijd tegen de HandbalAcademie.
Sanne Hoekstra is eind vorig seizoen gestopt met het spelen voor de nationale opleidingsploeg, de HandbalAcademie. Daarvoor traint ze nu mee bij de Duitse club Oldenburg, waarmee E&O een samenwerkingsverband is gestart. En dat is volgens haar toch wel een verschil. Met name de onderlinge concurrentie is een stuk groter en bovendien wordt er veel harder getraind.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl