Drents beachduo derde op NK

BEACHVOLLEYBAL - Arjanne Stevens en Leonie Penninga zijn bij het Nederlands Kampioenschap beachvolleybal in Scheveningen derde geworden.
Het duo van Topbeachvolly Nederland uit Dwingeloo verraste in de kwartfinale door te winnen van de Europese kampioenen Marleen van Iersel en Marloes Wesselink. In een spannende driesetter werd het in de laatste set 17-15 voor het Drentse duo. Zondagmorgen verloor het tweetal in de halve finale van Rebekka Kadijk en Merel Mooren. De nummer zes van de wereldranglijst had weinig moeite met de Drentse beachvolleybalsters en wonnen duidelijk met twee keer 21-13. In de finale troffen Kadijk en Mooren hun oude partners Leenstra en Keizer en ze wonnen in een spannende wedstrijd de Nederlandse titel. De overige teams van Top Beachvolley Nederland (TBN) behaalden nog een vijfde, twee zevende en twee negende plaatsen in een veld van 32 teams.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl