Laagvlieger Nunspeet klopt ACV

ACV-trainer Johan Pitstra.mp3
VOETBAL - ACV verloor zaterdag in de hoofdklasse C met 1-4 van laagvlieger Nunspeet.
De Assenaren speelden een van hun slechtste wedstrijden van het seizoen, terwijl de Gelderlanders uiterst effectief met de kansen omsprongen.
Nunspeet speelde erg defensief in Assen, maar kwam in de eerste helft toch op een 1-2 voorsprong. In de 37ste minuut kregen de bezoekers hun eerste mogelijkheid van de wedstrijd en meteen was het raak; 0-1. Een minuut later trok Rene Westerveen de stand weer gelijk met een afstandschot dat eigenlijk als voorzet bedoeld was. In de 40ste minuut benutte Nunspeet zijn tweede kans van het duel en stond het weer op voorsprong. In de 57ste minuut vergrootten de Gelderlanders hun voorsprong door een strafschop te benutten. Mark Marring kreeg in de 70ste minuut de kans de spanning terug te brengen, maar hij schoot een penalty hoog over het vijandelijke doel. Toen Daan Korenhof even later een rode kaart kreeg was de geest uit de fles bij ACV. In de 81ste minuut vergrootte Nunspeet de Asser pijn door de 1-4 eindstand op het bord te zetten.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl