Opnieuw overwinning voor basketballers Red Giants

BASKETBAL - De basketballers van Red Giants hebben zaterdag met 77-66 gewonnen van Amsterdam 2. Het was de derde competitiezege op rij voor de ploeg van trainer Patrick Koning.
Het eerste kwart van de wedstrijd was nog voor de thuisploeg, maar de Giants herpakten zich goed in het tweede kwart en gingen met een 36-42 voorsprong de rust in. Die marge van zes punten bleef in de tweede helft bijna constant op het bord staan. In het vierde kwart liepen de Meppelers zelfs nog even uit naar een voorsprong van veertien punten en wonnen de wedstrijd uiteindelijk relatief eenvoudig.