Quintus slagvaardiger dan Hurry Up

HANDBAL - In Hengelo ging Hurry Up zaterdagavond met 28-26 onderuit tegen Quintus.
Beide ploegen speelden een goede wedstrijd, maar Quintus was op beslissende momenten slagvaardiger dan de Zwartemeerders.
Bij rust stond het 15-13 voor de thuisploeg. In de tweede helft kwam Hurry Up terug tot 15-15, maar doordat de ploeg van trainer Joop Fiege vervolgens veel kansen miste kon Quintus weer uitlopen. De Zwartemeerders kwamen nog weer terug, maar doordat ook in de slotfase veel mogelijkheden onbenut bleven, onder meer twee strafballen, trok Quintus aan het langste eind. Topscorer bij Hurry Up was Ronald Suelmann met tien treffers.