Eerste marathon op natuurijs in Noordlaren

SCHAATSEN - Ingmar Berga uit Hoogeveen, Arjan Smit uit Rouveen, Elma de Vries uit Meppel maar ook langebaanschaatser Bob de Jong starten vanavond voor de eerste marathon op natuurijs in Noordlaren.
IJsvereniging de Hondsrug verwacht dat de meeste marathontoppers vanavond naar Noordlaren komen. Om 18.00 uur starten de dames voor de wedstrijd over 70 ronden. Een uur laten rijden de heren 125 ronden.
De marathon in Noordlaren wordt vanaf 18.00 uur live uitgezonden op RTV Drenthe via radio, televisie en rtvdrenthe.nl. Drenthe Nu op televisie begint daarom al om 17.30 uur.
De KNSB hoopte dit jaar voor het eerst een marathon-vierdaagse te organiseren. Na Noordlaren volgden dan Haaksbergen, Veenoord en Gramsbergen. Maar die vierdaagse komt er voorlopig niet. De vorst is op dit moment onvoldoende om dinsdagavond in Veenoord, Haaksbergen of Gramsbergen te kunnen rijden.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl