Personeel Dierenpark Emmen biedt petitie aan

EMMEN - Personeel van Dierenpark Emmen en de vakbonden hebben maandagmorgen een petitie met zo'n 100 handtekeningen aangeboden aan het gemeentebestuur.
De bonden willen aandacht voor de vastgelopen onderhandelingen voor een sociaal plan voor het personeel van het Dierenpark Emmen. Het personeel maakt zich zorgen over hun werkgelegenheid en arbeidsvoorwaarden. Met de petitie hoopt het personeel dat de politiek druk wil uitoefenen op het bestuur van het Dierenpark om de onderhandelingen met de bonden te hervatten over de voorstellen die de bonden hebben gedaan.
Een aantal politieke partijen in Emmen heeft met de vakbonden over de situatie rond het Dierenpark gepraat. De onderhandelingen over een sociaal plan liepen vorige week vast en de bonden wilden de politieke partijen uitleggen waarom ze niet langer met de directie willen onderhandelen. De partijen benadrukken dat ze geen partij zijn in deze kwestie. De onderhandelingen over een sociaal plan is een zaak tussen de directie en de vakbonden.
(Foto's: Jan de Vin)

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.