Personeel Dierenpark Emmen biedt petitie aan

EMMEN - Personeel van Dierenpark Emmen en de vakbonden hebben maandagmorgen een petitie met zo'n 100 handtekeningen aangeboden aan het gemeentebestuur.
De bonden willen aandacht voor de vastgelopen onderhandelingen voor een sociaal plan voor het personeel van het Dierenpark Emmen. Het personeel maakt zich zorgen over hun werkgelegenheid en arbeidsvoorwaarden. Met de petitie hoopt het personeel dat de politiek druk wil uitoefenen op het bestuur van het Dierenpark om de onderhandelingen met de bonden te hervatten over de voorstellen die de bonden hebben gedaan.
Een aantal politieke partijen in Emmen heeft met de vakbonden over de situatie rond het Dierenpark gepraat. De onderhandelingen over een sociaal plan liepen vorige week vast en de bonden wilden de politieke partijen uitleggen waarom ze niet langer met de directie willen onderhandelen. De partijen benadrukken dat ze geen partij zijn in deze kwestie. De onderhandelingen over een sociaal plan is een zaak tussen de directie en de vakbonden.
(Foto's: Jan de Vin)

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl