FC Groningen wint in de tweede helft van Vitesse

VOETBAL - FC Groningen heeft vrijdagavond met 4-1 gewonnen van Vitesse. In de Euroborg vielen alle doelpunten in de tweede helft.
Andreas Granqvist opende in de 53ste minuut de score uit een penalty. Tien minuten later maakte Tim Matavz de 2-0. Vier minuten daarna gooide Petter Andersson met een afstandschot de wedstrijd in het slot. Vitesse-speler Marcus Pedersen redde de eer van Vitesse door in de zeventigste minuut 3-1 te maken. Tien minuten voor tijd bepaalde Tim Sparv de eindstand op 4-1.
Tegenvaller voor FC Groningen is de blessure van Koen van de Laak, hij verstapte zich en is mogelijk lange tijd uitgeschakeld, met een knieblessure.