Hurry Up mist te veel kansen en verliest

HANDBAL - Hurry Up heeft zaterdagavond met 29-26 verloren op bezoek bij Bevo in Panningen. De Zwartemeerders begonnen goed aan de wedstrijd, maar misten op de beslissende momenten scherpte.
De eerste twintig minuten van het duel stond de ploeg van trainer Joop Fiege constant op voorsprong. Maar Bevo kwam langzaam dichterbij en dat resulteerde in een 15-13 voorsprong bij rust voor de thuisploeg. In de tweede helft ging Bevo steeds aan leiding. Hurry Up was bij een stand van 24-23 dichtbij de gelijkmaker, maar een grote kans werd gemist en uit de tegenaanval viel de 25-23. De Zwartemeerders misten zaterdagavond te veel kansen en waren op de kritieke momenten niet scherp genoeg. Topscorer was Loek Hageman met zes treffers.