Heerenveen verliest in blessuretijd van FC Utrecht

VOETBAL - Sc Heerenveen heeft vanmiddag met 2-1 verloren van FC Utrecht met 2-1 verloren. De Friezen bekroonden een sterk begin met een goal van Roy Beerens.
De aanvaller benutte halverwege de eerste helft een penalty, na door Tim Cornelisse te zijn neergelegd. Utrecht had tot dan toe niet voor gevaar gezorgd,maar kwam toch nog voor de rust op 1-1 door een droge knal van Dries Mertens. De tweede helft was meer in balans en in de extra tijd tekende Wuytens van dichtbij voor de 2-1. Heerenveen zakt door de nederlaag een plaats op de ranglijst en staat nu negende.