Omroep Meppel plaatst glazen huis in Meppel

MEPPEL - Dit weekeinde staat er een glazen huis op de Wheem in Meppel. Deejays van Omroep Meppel laten zich opsluiten en halen vanaf vrijdag 21.00 uur geld op voor het Rode Kruis.
De actie is geïnspireerd op het jaarlijkse Glazen Huis van 3FM. Vanaf volgende week zaterdag staat de popzender van de publieke omroep met zijn eigen versie van de actie in Eindhoven.
Wytze Postma is één van de deejays van Omroep Meppel. Net als de 3fmjocks gaat hij op rantsoen. Het glazen huis in Meppel staat nog tot zondagavond 22.00 uur in het centrum. Naast het kijken en luisteren naar live radio vinden er ook allerlei optredens plaats van lokale bandjes. Maandagochtend meldt Radio Drenthe hoeveel geld er is opgehaald.
De donaties die op bankrekeningnummer 1439.48.415 te name van Omroep Meppel Actie worden gestort, gaan naar de landelijke actie Serious Request. Als vaste partner van 3FM Serious Request vraagt het Rode Kruis dit jaar aandacht voor kinderen die hun ouders hebben verloren aan aids.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl