Derde nederlaag zaalseizoen DOS'46

KORFBAL - DOS'46 heeft zaterdagavond zijn derde nederlaag van het zaalseizoen geleden. In Driebergen was thuisploeg Dalto met 26-23 te sterk voor de Nijeveners.
In de eerste helft toonde DOS'46 nog veerkracht. Na een 6-6 tussenstand liep de thuisploeg uit naar 9-6, maar bij rust had de ploeg van trainer Daniel Hulzebosch het verschil al weer teruggebracht naar één punt; 12-11. De nekslag vond plaats in de eerste tien minuten van de tweede helft. Dalto liep uit naar 19-14 en toen was de wedstrijd gespeeld. DOS'46 speelde niet goed. Het kreeg genoeg mogelijkheden, maar liet te vaak na om te scoren. De zege van Dalto was uiteindelijk niet meer dan terecht.
(Foto: archief)