Striptease-act in LEF Beilen

BEILEN - In discotheek LEF worden stripteaseshows opgevoerd. Barbara Langenkamp van GroenLinks Midden-Drenthe is verbijsterd over de gebeurtenissen op het Sinterklaasfeest.
Burgemeester Broertjes zegt dat hij er niets aan kan doen omdat de discotheek geen aparte vergunning nodig heeft voor de striptease-acts.
Volgens Langenkamp werden 16- en 17- jarigen ook toegelaten bij het feest omdat er niet vooraf was aangekondigd dat er een striptease-act was. "Ik ga hier zeker mee aan het werk om te kijken of dit mag. het is officiëel geen seks-inrichting dus ik denk dat er misschien iets tegen het leeftijd-toelatingsbeledi wordt gedaan."
Burgermeester Broertjes kijkt alleen naar naar de officiële regeling en dan is er volgens hem niets aan de hand. "Het blijft een discotheek en volgens de regels mag er ook een kort optreden gegeven worden, ook als dat een striptease-act is."
Foto: Google Streetview

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl