Eigenaresse LEF snapt commotie striptease niet

BEILEN - De striptease die op het Sinterklaasfeest in discotheek LEF werd gehouden heeft tot meer afwijzende reacties geleidt. De eigenaresse van de discotheek Nanet Por snapt niet waarom.
CDA en ChristenUnie Midden-Drenthe gaan een motie indienen om dergelijke acts in de toekomst tegen te houden.
Nanet Por begrijpt de commotie niet: "Het is eenzelfde soort act als paaldansen of gewone dansers, we hadden nu een strippende Sint. Iedereen heeft kapot gelachen, de jeugd heeft er geen last van gehad. Het zijn misschien bezorgde ouders die hier op reageren." De discotheek overweegt niet om de leeftijdsgrens te verhogen. "We zijn voor zestien jaar en ouder, en we doen geen dingen die niet gezien mogen worden door mensen onder de achttien."
Raadslid Marinus Louissen van het CDA zet vraagtekens bij het feit dat de acts getoond mogen worden aan zestienjarigen. "Als het aan de CDA-fractie ligt zullen we een stokje steken voor het 'Ex-pornstar' feest dat op tweede kerstdag wordt georganiseerd." PvdA fractievoorzitter Riet Broekhuizen-Adema vind de act geen probleem: "Misschien is het wat shockerend voor een plattelandsgemeente, maar in Amsterdam kom je het overal tegen."
Donderdag wordt de kwestie besproken in de raadsvergadering van de gemeente Midden Drenthe.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl