Verschillende evenementen afgelast door sneeuwval

PROVINCIE - ASSEN - Door de sneeuwval zijn donderdagmiddag en -avond verschillende evenementen afgelast. Zo gaat de voor donderdagavond geplande raadsvergadering in Coevorden niet door.
Die wordt nu vermoedelijk komende dinsdagavond gehouden. De kerstmarkt in Emmen centrum-noord is verplaatst naar komende zondag. Ook het kerstgala van het Carmel College dat donderdagavond zou worden gehouden, gaat niet door. De lessen van het ICO in Assen gaan eveneens niet door.
De supportersvereniging van FC Emmen had een ledenvergadering belegd. Die hebben ze in verband met de sneeuw afgelast. Er wordt gezocht naar een nieuwe datum.
Op dit moment rijden alle bussen van Q-Buzz wel, al is er sprake van oplopende vertraging.
Leerlingen van het Hondsrug college en het Carmel college in Emmen hebben donderdagmiddag sneeuwvrij. De directies besloten in de ochtend al de scholieren naar huis te sturen vanwege de verwachte sneeuw en de mogelijke uitval van bussen. Directeur Johan van der Veen van het Esdal College in Emmen, dat donderdagmiddag wel open bleef, vindt dat wat voorbarig. Leerlingen van het Hondsrugcollege in Emmen zouden een kerstmarkt voor War Child organiseren. Die markt gaat niet door. Door het slechte weer is ook een kerstmarkt in Emmen centrum-noord verplaatst naar komende zondag. Alle lessen bij het ICO in Assen zijn afgelast.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl