Drentse PVV-kandidaten bekend

ASSEN - De eerste zes namen van de Drentse PVV-kandidaten op de voorlopige lijst van de Provinciale Statenverkiezingen zijn bekend. Dat blijkt uit onderzoek van RTV Drenthe.
Ronald Beimers uit Assen zou als nummer één komen te staan op de kieslijst. Hij is eigenaar van het bedrijf 2b-Fast in Roden. Nummer twee is Nico Uppelschoten uit Eelde, een voormalige onderwijsbestuurder. Op derde plek staat Ad van Berkel uit Eelde, die tot voor kort in Spanje woonde. Frans van Rhee uit Assen staat vierde en vijfde is Bert Vorenkamp uit Pesse. Liesbeth Beving-Philips uit Eelde staat op plek zes. Zij is algemeen bestuurslid van Waterschap Noorderzijlvest namens de fractie Betaalbaar Water en ze was actief voor Drents Belang.
Begin januari wordt de Drentse PVV-lijst definitief gepresenteerd. De PVV-kandidaten zelf weigeren elk commentaar. De Provinciale Staten verkiezingen zijn op 2 maart.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl