Fc Emmen huurt doelman van Heerenveen

b8cf9cb3a4ab78b9c12578100033239b_wpicture1_1.jpg
b8cf9cb3a4ab78b9c12578100033239b_wpicture1_1.jpg
VOETBAL - FC Emmen huurt doelman Diederik Bangma van Sportclub Heerenveen, waarmee het een samenwerkingsverband heeft.
De 20-jarige Bangma gaat de strijd aan met Harm Zeinstra (eveneens afkomstig van SC Heerenveen) en Pieter IJzerman.
Bangma speelde één competitiewedstrijd voor SC Heerenveen. Op 27 februari 2010 debuteerde hij in het eerste elftal in de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo. Hij verving na de rust Martin Lejsal. Bangma speelde in de jeugd bij GVVV en sc Heerenveen. Hij tekende een jaar geleden een tweejarig contract (foto).
Geert Arend Roorda kreeg te horen dat hij ook verhuurd mag worden. Sparta Rotterdam ziet Roorda als vervanger van de naar FC Utrecht vertrokken Kevin Strootman. Maar de deal is nog niet rond. Het Tsjechische Slavia Praag heeft interesse voor spits Michal Papadopulos.
Youssef El-Akchaoui heeft interesse voor een transfer bij sc Heerenveen. De Marokkaanse back mag niet mee op het trainingskamp en hij staat in de belangstelling van ADO Den Haag, NAC Breda en Swansea City. Opvallend is dat jeugdinternational Jeffrey Gouweleeuw en het Drents talent en A-junior Luciano Slagveer donderdag wel mee gaan naar Portugal. Aanvaller Slagveer (17) komt uit Emmen.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.