Echtpaar in Ravijnzicht schrijft boek over ellende in bungalow

GASSELTE - Hedwig en Hendrik Wiegman hebben een boek geschreven over alle ellende die ze hebben meegemaakt met een bungalow op recreatiepark Ravijnzicht.
Het probleem ligt volgens Wiegman bij de gemeente Aa en Hunze.
De familie had een bungalow gekocht, die is later afgebrand. Dus hebben ze een nieuwe bungalow laten bouwen, maar die vertoont vele constructiefouten. En de aannemer ging failliet dus viel er geen vergoeding te halen. Na allerlei rechtszaken is de familie het zat. "De gemeente gaat niet terug naar de fout. En wij hebben gewoon gelijk, maar er is nooit gepraat over wat de gemeente fout heeft gedaan."
Ze hebben veel rechtzaken gehad, maar die gingen allemaal verloren. Nu is er een boek geschreven van 180 pagina's met alle verhalen en alle bewijzen die ze hebben verzameld. "Als we het niet bij de rechter ons gelijk kunnen halen, dan doen we het zelf."
De volledige strijd heeft het echtpaar twee ton gekost. Toch willen ze de strijd aan blijven gaan door het uitbrengen van een compleet boekwerk. Grootste boosdoener daarin de gemeente Aa en Hunze.
De website, over al hun ellende met de gemeente Aa en Hunze over de herbouw van de bungalow, wordt binnenkort gelanceerd, onder de naam www.problemenmetdegemeente.nl

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl