Haalbaarheidsonderzoek naar hippisch centrum

DE WOLDEN - De gemeente De Wolden en Brave Heart BV willen afspraken maken rond de nieuwbouw van een hippisch centrum bij Gijsselte.
Het gaat daarbij onder meer over de manier waarop de communicatie rond het project verloopt. Volgens burgemeester Snijders van De Wolden is de gemeente niet van plan om geld in de nieuwbouw te steken. "Daar is ook niet om gevraagd," aldus Snijders.
De initiatiefnemers van het hippisch centrum doen op dit moment een haalbaarheidsonderzoek. Op 19 en 26 januari zijn in Echten en Ruinen voor het eerst informatie-avonden over het project.
De familie Gritter woont aan de Gijsselterweg, in het gebied waar het hippisch centrum moet komen. "Wij hebben te horen gekregen dat we hier moeten vertrekken," aldus Claudia Gritter. Ze heeft het gevoel dat de komst van het hippisch centrum al een voldongen feit is. De gemeente ontkent dit en wil eerst een businessplan van Brave Heart BV afwachten voordat besloten wordt over de toekomst van het project.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl