Stunt van Hurry Up

PROVINCIE - ZWARTEMEER - In de eredivisie handbal heeft Hurry up voor een geweldige stunt gezorgd. In sporthal de Eendracht in Zwartemeer werd koploper Volendam met 32-30 verslagen.
Voor Volendam was het de eerste nederlaag van dit seizoen. Ondanks een slechte start, Volendam nam al vroeg in de wedstrijd een 4-0 voorsprong, wist de ploeg van Joop Fiege tóch in de wedstrijd te blijven.
Aanvallend was het Ronald Suelmann die Hurry up met 11 goals in de race hield. Dit leidde tot een 16-18 ruststand. In de tweede helft kwam Hurry up voor het eerst op voorsprong in de wedstrijd. En die voorsprong werd niet meer weggeven, omdat uitblinker Guido Rink zijn doel goed bleef verdedigen.
Voor Hurry Up was het een week met twee kanten. Enerzijds was er de overwinning op koploper Volendam, anderzijds was er het verlies van Germ Germs. De 22-jarige middenopbouwer kreeg deze week te horen dat hij zijn handbalcarrière moet beëindigen in verband met een ernstige kwetsuur aan zijn knie.
Zaterdagmiddag tussen 17.00 en 18.00 uur kunt u luisteren naar een uitgebreid interview met Germ Germs in radio Drenthe sport.
De Zwartemeerders klimmen door deze overwinning naar de derde plaats in de eredivisie. Ze nemen het zaterdag wederom op tegen Volendam, alleen dan in het palingdorp. Volendam is ondanks de nederlaag nog wel altijd de koploper in de handbaleredivisie.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl