Nieuw overleg conflict Heembeton

c0ebfc0d29ce7e82c125781b0049b0df_wpicture1_1.jpg
c0ebfc0d29ce7e82c125781b0049b0df_wpicture1_1.jpg
VEENOORD - Het wordt de week van de waarheid voor de werknemers van De Heembeton Groep, die met hun hoofdkantoor worden verplaatst van Lelystad naar dochter Alvon Heembeton in Veenoord.
De werkgever wil tot dusver een sociaal plan alleen van toepassing laten zijn op het personeel dat ontslagen wordt. Het plan geldt dan niet voor personeel dat niet mee kan of wil naar Veenoord. Overigens willen steeds meer werknemers wel mee verhuizen, maar dan moet er wel een goede reisregeling zijn.
De Heembetongroep wil als een soort eindbod dat de werknemers met collectief bedrijfsvervoer van Lelystad naar Veenoord rijden. De werknemers willen met hun eigen auto. Dinsdag is er weer overleg met de werknemers in Lelystad en woensdag in Veenoord. De werknemers in Veenoord stellen zich tot dusver steeds solidair op met hun collega's uit Lelystad. De overplaatsing betreft 25 kantoorwerknemers.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.