Vreemde tweets PVV Emmen niet afkomstig van PVV

EMMEN - De berichtendienst Twitter wordt de laatste dagen overspoeld met berichten die afkomstig zouden zijn van de PVV in Emmen.
De berichten, ook wel tweets genoemd, gaan soms behoorlijk ver. Zo is er een bericht opgedoken waarin wordt opgeroepen om geen subsidie meer te geven aan herinneringscentrum Kamp Westerbork, maar dat geld te steken in de deportatie van moslims.
Volgens verslaggever Steven Stegen zijn de tweets niet werkelijk afkomstig van de PVV. De twitterberichten zorgen wel voor veel ophef. Sommige berichten zijn grappig, zoals turks fruit verbieden en 'Harry Moskee' die wat de PVV betreft wel mag blijven. Maar andere berichten, zoals megastallen die geschikt zouden zijn om moslims in op te sluiten, roepen veel weerstand op bij de overige twitteraars.
Lijsttrekker Ronald Beimers voor de PVV in Drenthe noemt de tweets verwerpelijk en schadelijk voor de partij. Hij neemt er nadrukkelijk afstand van. De PVV in Drenthe twittert niet. De PVV Drenthe beraadt zich nog op te nemen stappen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl