Sponsors Van Dijk en Univé blijven verbonden aan FC Emmen

198902d7ee662ca8c1257820002b4e93_wpicture1_1.jpg
198902d7ee662ca8c1257820002b4e93_wpicture1_1.jpg
VOETBAL - Peter van Dijk is ook volgend seizoen de hoofdsponsor van FC Emmen.
De directeur van Van Dijk Project & Investments heeft het contact met de Drentse eerstedivisionist met één jaar verlengd, maar heeft toegezegd plaats te maken als hoofdsponsor wanneer FC Emmen erin slaagt een grotere geldschieter te vinden.
Ook stadionsponsor Univé blijft langer aan de huidige nummer zeven van de eerste divisie verbonden. Het contract met de verzekeringsmaatschappij is met twee jaar verlengd, zodat het stadion van FC Emmen de komende drie seizoenen het Univé-stadion zal blijven heten.
Dit nieuws maakte FC Emmen directeur Gerrit Volkers vrijdagavond bekend, voor het duel tegen Sparta tijdens een informele 'nieuwjaarsbijeenkomst'. Ook werd bekend gemaakt dat de plannen - om het stadion meer en meer te exploiteren - steeds dichterbij de realisatie komen. Daarbij moet worden gedacht aan het volbouwen van de - nu nog - lege hoeken in het stadion, waardoor bedrijven een pand kunnen huren. Daarnaast onderzoekt de club (lees: Stadion BV) de mogelijkheden om vaker dan eens in de twee weken het stadion goed gevuld te krijgen door middel van concerten.
Het laatste nieuws vrijdagavond kwam van het technische front, want FC Emmen wil de binding met de mensen in de provincie weer flink aanhalen. Dat moet gebeuren via de jeugd. Technisch manager Azing Griever maakte bekend dat FC Emmen vanaf volgend seizoen nadrukkelijk gaat samenwerken met buurclub Emmen AV. In goed overleg met sportclub Heerenveen, waarmee FC Emmen een samenwerkingsverband heeft, is besloten dat er ook in Emmen weer een A- en een B-jeugdteam op niveau gaat spelen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl