Hurry-Up geeft zeker lijkende winst uit handen

HANDBAL - De handbalheren van Hurry-Up hebben zaterdagavond tegen Swift uit Arnhem een zeker lijkende winst uiterst knullig uit handen gegeven.
Drie minuten voor het eindsignaal stond er nog een voorsprong van 29-26 op het scorebord van sporthal De Eendracht, maar in de slotfase ging alles mis wat er mis kon gaan. Door kapitale fouten moest de ploeg uit Zwartemeer uiteindelijk met een puntendeling (29-29) genoegen nemen, daar waar de winst voor het grijpen lag.
Hurry-Up, dat in de rust met 15-11 leidde, koesterde steeds een voorspong. Ook in het tweede bedrijf leek het de goede kant op te gaan, al bleef de formatie uit Gelderland wel steeds in het juiste spoor. Dat de Arnhemmers in de slotfase toch nog langszij kwamen, had alles met het foutenfestival van de Zwartemeerders te maken. Ronald Suelmann was met elf treffers topscorer aan de zijde van Hurry-Up.
Stand eredivisie heren:
1. Volendam 14 - 25
2. Lions 14 - 24
3. E & O 15 - 17
4 . Quintus 15 - 17
5. Hurry-Up 15 - 16

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.