Pijnlijk verlies voor MSC

VOETBAL - MSC leed zondagmiddag op eigen veld een pijnlijke 0 - 1 nederlaag tegen rode lantaarndrager Rheden. In een slechte wedstrijd bleef de equipe van trainer-coach Leo Blom onder de maat.
De echte wil om te winnen ontbrak en Rheden profiteerde optimaal van de off-day van MSC. Zowel aanvallend als verdedigend liet de thuisploeg behoorlijke steken vallen.
Na een kwartier spelen werd MSC via Stefan Bollen voor het eerst echt gevaarlijk. Bollen werd door Yves Heskamp prima in stelling gebracht, maar zijn schot trof geen doel. In het verloop van de eerste helft kregen beide team nog wel een paar kansen, maar echt dreigend werd het niet. Direct na rust ging het mis voor MSC. Een schot van Martin Kleine-Holte werd door doelman Marc Holterman matig verwerkt, waarna Branco de Kock de bal over de doellijn werkte (0-1).
MSC perste er nog wel een slotoffensief uit, maar dat leverde geen doelpunten meer op. Wel frustratie en kleine opstootjes. In de 88e minuut moest Yves Heskamp na zijn tweede gele kaart het veld verlaten.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl