Winst voor Alcides tegen Babberich

VOETBAL - Alcides boekte zondagmiddag op bezoek bij Babberich een verdiende 2-4 zege. Bij rust leidden de Meppelers door een goal van Yume Ramos met 0 - 1.
Alcides was in de eerste helft heer en meester en had een aantal opgelegde kansen om de voorsprong flink uit te breiden. Dat was ook het enige verwijt dat trainer-coach Wiljan Mossing Holsteyn zijn team kon maken. Want zijn spelers werkten hard en op de instelling was niets af te dingen.
Twee minuten na rust kwam Babberich op 1 - 1. Alcides herpakte zich echter snel en Bjorn Zwikker bracht in de 54ste minuut de 1 - 2 op het scorebord. De formatie uit Gelderland kwam een kwartier voor tijd nog wel op 2 - 2, maar het slotaccoord was duidelijk voor de Meppelers. In de 78ste minuut zette Yume Ramos met een fraaie kopbal de bezoekers op een 2 - 3 voorsprong en in de laatste minuut bepaalde Jeroen Fuhler de eindstand op 2 - 4.